Υλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια) - 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους
- 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
- 2 κ.σ. σόγια
- Ελαιόλαδο
- Πιπέρι, αλάτι, ρίγανη
Εκτέλεση - Ρίχνουμε τους κύβους από τα πιπέρια σε βραστό νερό για 1 λεπτό, να μαλακώσουν λίγο.
- Σε μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
- Περνάμε στα ξυλάκια εναλλάξ και ψήνουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, σε μαντέμι ή στο γκριλ του φούρνου. Προσοχή γιατί ο τόνος δεν θέλει πολύ ψήσιμο και στεγνώνει εύκολα....δυστυχώς κι εμένα μου άρπαξαν λίγο. (Ας όψεται το τηλέφωνο)
- Τα σέρβιρα με βραστά βλίτα λαδολέμονο.
Καλή σας όρεξη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4290 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |