Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Ξιφίας σουβλάκι Νο.02 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από Flora   
Τετάρτη, 27/05/09
__400_14
Υλικά (για 2 άτομα ή 8 σουβλάκια)
  • 500-600γρ. Φέτα ξιφία κομμένο σε κύβους
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 2 κ.σ. σόγια
  • Ελαιόλαδο
  • Πιπέρι, αλάτι, ρίγανη
Εκτέλεση
  • _1_400_04Ρίχνουμε τους κύβους από τα πιπέρια σε βραστό νερό για 1 λεπτό, να μαλακώσουν λίγο.
  • Σε μπωλ ρίχνουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
  • Περνάμε στα ξυλάκια εναλλάξ και ψήνουμε για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά, σε μαντέμι ή στο γκριλ του φούρνου. Προσοχή γιατί ο τόνος δεν θέλει πολύ ψήσιμο και στεγνώνει εύκολα....δυστυχώς κι εμένα μου άρπαξαν λίγο. (Ας όψεται το τηλέφωνο)
  • Τα σέρβιρα με βραστά βλίτα λαδολέμονο.

Καλή σας όρεξη!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4290
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 28-05-2009 15:52
 
φλο μου εγω ως γνωστον ψαρικα δεν τρωω.. αλλα ετσι οπως το βλεπω πρεπει να ειναι θαυμα!ειδικα με τη σογια σος!
 
margarita79
2. 28-05-2009 19:46
 
Να φας Μαργαρίτα μου, να φας....ειδικά ο ξιφίας, όταν ψηθεί με τη μαρινάτα του, έχει γεύση κοτόπουλου....ξέρεις πόσοι έχουν ξεγελαστεί :roll :roll Μια δοκιμή θα σε πείσει ;)
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 20/07/11 )