Υλικά - 12 μπισκότα αμυγδάλου
- 4 κουτ.μαρμελάδα βερίκοκο
- 500 ml κρεμα γάλακτος χτυπημένη ή κρέμα ζαχαροπλαστικής
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 6 κουτ. ρούμι
- 2 κουτ.αμυγδαλα σε φλούδες ψημένα
- ζαχαρη αχνη για τη διακόσμηση
Εκτελεση - Αλειφετε τα μπισκοτα με τη μαρμελάδα και τα ενωνεται ανα 2 σε σαντουιτς. Βαζετε απο ενα ζευγαρι μπισκοτων σε 6 ψηλά ποτηρια.
- Σε μπολ ανακατευετε την κρεμα γαλακτος, το γιαουρτι και το ρουμι. Μοιραζετε το μιγμα επανω στα μπισκοτα και βαζετε στο ψυγειο.
- Λιγο πριν σερβιρετε ,πασπαλιζετε με αμυγδαλα και με ζαχαρη αχνη.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 10494 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |