Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Γλυκό με κρέμα και αμύγδαλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από melita   
Τρίτη, 16/06/09
Υλικά
  • 12 μπισκότα αμυγδάλου
  • 4 κουτ.μαρμελάδα βερίκοκο
  • 500 ml κρεμα γάλακτος χτυπημένη ή κρέμα ζαχαροπλαστικής
  • 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 6 κουτ. ρούμι
  • 2 κουτ.αμυγδαλα σε φλούδες ψημένα
  • ζαχαρη αχνη για τη διακόσμηση
Εκτελεση
  • Αλειφετε τα μπισκοτα με τη μαρμελάδα και τα ενωνεται ανα 2 σε σαντουιτς. Βαζετε απο ενα ζευγαρι μπισκοτων σε 6 ψηλά ποτηρια.
  • Σε μπολ ανακατευετε την κρεμα γαλακτος, το γιαουρτι και το ρουμι. Μοιραζετε το μιγμα επανω στα μπισκοτα και βαζετε στο ψυγειο.
  • Λιγο πριν σερβιρετε ,πασπαλιζετε με αμυγδαλα και με ζαχαρη αχνη.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 10494
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 09-07-2009 09:16
 
Melita μου αρέσει πολύ το επιδόρπιό σου. 
Εύκολο και νόστιμο... 
απλά σκέφτομαι αντι για μαρμελάδα να το δοκίμαζα και με μερέντα, πως το βλέπεις?
 
marylou
2. 09-07-2009 11:50
 
μμμμμ ωραια ιδεά κοριτσακι! 
πιστευω οτι θα ειναι πολυ καλο ,ειδικα για αυτους που λατρευουν τη σοκολατα!
 
melita

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 22/06/09 )