Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Μεγάλοι μάγειροι arrow Βαγγέλης Δρίσκας
AddThis Social Bookmark Button
Ευρετήριο άρθρου
Βαγγέλης Δρίσκας
Βραβεύσεις - Διακρίσεις
Για τα μέλη του GreekMasa
Εκδόσεις

Βαγγέλης Δρίσκας

Βαγγέλης Δρίσκας

 

Εκδόσεις

 Περιοδικές εκδόσεις, βιβλία και ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι του κ. Βαγγέλη Δρίσκα.
Βιβλία

 Όλα του τα βιβλία είναι Best Sellers και είναι ο μοναδικός έλληνας συγγραφέας που όλα του τα βιβλία έχουν βραβευτεί με διεθνή βραβεία στον διαγωνισμό βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards (θεωρούνται τα Όσκαρ στο χώρο των μαγειρικών εκδόσεων).

Το τελευταίο του βιβλίο «Κινέζικη Κουζίνα» είναι ο απαραίτητος σύμμαχος για όποιον επιθυμεί να μυηθεί στις γεύσεις της Κίνας. Ο Βαγγέλης Δρίσκας ταξίδεψε, δοκίμασε την αυθεντική κινέζικη κουζίνα, ερεύνησε και σας την παρουσιάζει με απλό και κατανοητό τρόπο. Οι συνταγές του βιβλίου είναι αυθεντικές μεν, απλοποιημένες δε ως προς την εκτέλεση, για να μπορέσετε να τις μαγειρέψετε εύκολα χωρίς μεγάλη απόκλιση από την αυθεντική γεύση. Η «Κινέζικη Κουζίνα» του Βαγγέλη Δρίσκα απέσπασε το 1ο Παγκόσμιο Βραβείο ως το «Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον Κόσμο» (1st prize – Best Chinese Cuisine Book in the World) στα Gourmand World Cookbook Awards 2009!"Κινέζικη Κουζίνα
 Το «Αθήνα-Πεκίνο, Το Ημερολόγιο Μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2008» είναι ένα γευστικό ταξίδι στο Πεκίνο, την πόλη που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008. Το βιβλίο απέσπασε δύο τιμητικές διακρίσεις στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού βιβλίων μαγειρικής Gourmand World Cookbook Awards: «2ο Καλύτερο Βιβλίο Κινέζικης Κουζίνας στον κόσμο» (Best in the World Chinese Cuisine Cookbook, Honourable Mention) και «Καλύτερος Γαστρονομικός Ταξιδιωτικός Οδηγός» στην Ελλάδα.Αθήνα-Πεκίνο, Το Ημερολόγιο Μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2008
 Το πρώτο του βιβλίο «Κάθε Μέρα Σεφ» του οποίου κυκλοφορεί και αγγλική έκδοση με τίτλο “The Ultimate Greek Cookbook” πήρε τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cookbook, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gourmand World Cookbook Awards 2003.Κάθε Μέρα Σεφ
 Το δεύτερο βιβλίο «Αρωματική Κουζίνα» πήρε τιμητική διάκριση στην κατηγορία «Καλύτερο Βιβλίο από Σεφ στον Κόσμο» (Best in the World Chef Cookbook, Honourable Mention) στο τελικό στάδιο του διεθνούς διαγωνισμού Gourmand World Cookbook Awards 2004. 
Αρωματική Κουζίνα
Τον Νοέμβριο του 2006 κυκλοφόρησε το τρίτο του βιβλίο «Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα» με τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές συνταγές. Το βιβλίο πήρε 2 διακρίσεις στα Gourmand World Cookbook Awards 2006 στις κατηγορίες «Καλύτερο Βιβλίο Τηλεοπτικών Συνταγών στον κόσμο» (Best in the World Cookbook Tied to Television, Honourable Mention) και «Καλύτερη Φωτογράφηση Βιβλίου Μαγειρικής στον κόσμο»   (Best in the World Cookbook Photography, Honourable Mention).Ένας Χρόνος στην Κουζίνα του Βαγγέλη Δρίσκα
 Τον Σεπτέμβριο του 2005 κυκλοφόρησε το «Ημερολόγιο Μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2006» το οποίο ξεχώρισε ως το «Πιο Πρωτότυπο Ελληνικό Βιβλίο Μαγειρικής» (Best Innovative Food Book in Greek) στο διεθνή διαγωνισμό Gourmand World Cookbook Awards 2005, μετά το επιτυχημένο του «Ημερολόγιο Μαγειρικής για το 2005».Ημερολόγιο Μαγειρικής του Βαγγέλη Δρίσκα για το 2006 
Ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι
Επικοινωνήστε με το Βαγγέλη Δρίσκα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: και επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του: www.driskas.com για αφιερώματα, για νέα από το χώρο της μαγειρικής και για τις δραστηριότητές του.
driskas_site