Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πέρκα γιουβέτσι Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 02/07/09
Υλικά
  • 4-5μερίδες { 1 κιλό περίπου} πέρκα ψάρι φιλέτο ή κεφαλόπουλο,
  • ¾ κιλού πατάτες κομμένες φέτες,
  • 3-4 ντομάτες φρέσκες πολύ ψιλοκομμένες, ή μια κονσέρβα ντομάτα ψιλοκομμένη,
  • Αλάτι πιπέρι
  • Ελάχιστη ρίγανη
  • 3 πράσινα κρεμμυδάκια μαζί με 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένα στο μπλέντερ,
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • ¾ -1 ποτήρι μεγάλο λάδι,
  • 2-3 ποτήρια νερό να σκεπάζει το φαγητό για να βράσουν οι πατάτες .
Εκτέλεση

Σ’ ένα ταψάκι στρώνουμε τις πατάτες ,τις αλατοπιπερώνουμε , και απλώνουμε και την μισή ντομάτα και το κρεμμυδάκι .Από πάνω στρώνουμε  και το αλατισμένο ψάρι   και απλώνουμε την άλλη μισή  ντομάτα και το κρεμμυδάκι την ρίγανη και το πιπέρι  και το σκόρδο. Ρίχνουμε από πάνω  το λάδι  και τέλος το   νερό. Ψήνουμε  στους 300ο   για  ¾ της ώρας. Το φαγητό πρέπει να μείνει με το ζουμάκι, την σάλτσα


Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 6714
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 09/04/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός