Αυτό το ψωμί το κάνει η κόρη μου με προσωπική της συνταγή!....Ειναι Υπέροχο! Δεν θα το χορταίνετε!!! Με αγάπη πάντα για όλους σας
Υλικά: Για 800γρ. - 900γρ.
| Για 300γρ. - 400γρ.
| Νερό
| 375 ml
| Νερό
| 150 ml
| Ζάχαρη | 1,5 κ.σ.
| Ζάχαρη
| 1 κ.σ. | Αλάτι | 3 κ.γ. | Αλάτι | 1.5 κ.γ. | Γλυκάνυσσο | 2 κ.γ. | Γλυκάνυσσο | 1 κ.γ. | Λάδι | 3 κ.σ. | Λάδι | 1.5 κ.σ. | Αλεύρι | 750 γρ.
| Αλεύρι | 375 γρ. | Μαγιά σκόνη | 1 φακελάκι | Μαγιά σκόνη | 1/2 φακελάκι |
Εκτέλεση: - Τοποθετούμε τα υλικά στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή με την σειρά που δίδονται στον πίνακα.
- Επιλέγουμε το πρόγραμμα για «κανονικό ψωμί» και περιμένουμε….
- Χρόνος (ζυμώματος-φουσκώματος-ψησίματος) 3 ώρες.
- Εάν το θέλετε με ποιο τραγανή κόρα επιλέξτε το πρόγραμμα «ψησίματος» για 30’ επιπλέον.
- Το ξεφορμάρετε ΠΑΝΤΑ επάνω σε μια μεταλλική σχάρα με κενό από κάτω για να μην μουλιάσει από τους ατμούς.
- Σερβίρετε μετά από 10’-15’.
Καλή επιτυχία!!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 22372 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |