Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Ψωμί για αρτοπαρασκευαστή Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τετάρτη, 08/07/09

Αυτό το ψωμί το κάνει η κόρη μου  με προσωπική της συνταγή!....Ειναι Υπέροχο! Δεν θα το χορταίνετε!!!
Με αγάπη πάντα για όλους σας

Υλικά:
Για   800γρ. - 900γρ.
Για    300γρ. - 400γρ.
Νερό
375 ml
Νερό
150 ml
Ζάχαρη1,5  κ.σ.
Ζάχαρη
1 κ.σ.
Αλάτι3 κ.γ.Αλάτι1.5 κ.γ.
Γλυκάνυσσο2 κ.γ.Γλυκάνυσσο1 κ.γ.
Λάδι3 κ.σ.Λάδι1.5 κ.σ.
Αλεύρι750 γρ.
Αλεύρι375 γρ.
Μαγιά σκόνη1 φακελάκιΜαγιά σκόνη1/2 φακελάκι
Εκτέλεση:
  • Τοποθετούμε τα υλικά στον κάδο του αρτοπαρασκευαστή με την σειρά που δίδονται στον πίνακα.
  • Επιλέγουμε το πρόγραμμα για «κανονικό ψωμί» και περιμένουμε….
  • Χρόνος (ζυμώματος-φουσκώματος-ψησίματος) 3 ώρες.
  • Εάν το θέλετε με ποιο τραγανή κόρα επιλέξτε το πρόγραμμα «ψησίματος» για 30’ επιπλέον.
  • Το ξεφορμάρετε ΠΑΝΤΑ επάνω σε μια μεταλλική σχάρα με κενό από κάτω για να μην μουλιάσει από τους ατμούς.
  • Σερβίρετε μετά από 10’-15’.

Καλή επιτυχία!!!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 19986
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (2)
1. 21-09-2010 22:39
 
το εφτιαξα και ειναι τελειο! εκτος απο γλυκανυσο εβαλα και λιγο κολιανδρο που δενει πολυ σαν αρωμα
 
ahina
2. 14-01-2011 11:43
 
pastaflora έχω αγοράσει το kenwood450 και όλες οι δοκιμές σε συνταγές του βιβλίου δεν μου είχαν βγεί καλές! Αυτή η συνταγή σου βγήκε καταπληκτική - οι δοσολογίες έβγαλαν τέλειο αφράτο ψωμί! ευχαριστώ πολύ :) Εάν έχεις και άλλες συνταγές παρακαλώ είτε να μου τα στείλεις είτε να τα ποστάρεις εδώ. Ευχαριστώ πολύ!!!
 
lydia

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 20/12/09 )