Υλικά - 1 πακέτο φύλλο χωριάτικο
- 2 κιλά πράσα
- 1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 400 γρ. φέτα τριμμένη
- 1 φλυτζάνι κεφαλοτύρι τριμμένο
- 1 1/2 φλυτζάνι γιαούρτι στραγγιστό
- 4 αυγά
- 4 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για το άλειμμα
Εκτέλεση
Tip Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε και 4 φύλλα στο πιρέξ (λαδωμένα μεταξύ τους) να ρίξετε τη γέμιση και μετά άλλα 3 φύλλα (πάλι λαδωμένα) από πάνω για να γίνει μια ενιαία πίτα. Εμείς την προτιμούμε τυλιγμένη σε ρολάκια για να μπορεί να μεταφερθεί στο γραφείο, στο σχολείο κ.λπ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 8621 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |