Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Γλυκό με Αμαρετίνι και Μήλα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από sardelaki   
Παρασκευή, 24/07/09
amarettiniapfeldessert_400

Πεντανόστιμο και με λίγα υλικά!

 Υλικά:
  • 1,5 κιλό μήλα
  • 600 μλ. κρέμα γάλακτος
  • αμαρετινι (ιταλικά μπισκότα πολούνται σε συσκευασία...μία σακούλα)
  • 1 βανίλια
Εκτέλεση:
Από τα μήλα κάνουμε έναν χυλό (βράζουμε χωρίς ζάχαρη!) και το αφήνουμε να κρυώσει. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την βανίλια. Τα μπισκότα τα κάνουμε στο μούλτι κι έπειτα παίρνουμε ένα πυρέξ κι αρχίζουμε να κάνουμε στρώσεις. Μία στρώση χυλό, έπειτα αμαρετίνι κι έπειτα την κρέμα γάλακτος (σαντιγύ) και συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσουν τα υλικά...η τελευταία στρώση να είναι σαντιγύ. Έπειτα μπορείτε να το διακοσμίσετε όπως θέλετε!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 3640
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 27-07-2009 10:31
 
καλα σαρδελακι εγραψες! 
πολυ πρωτοτυπο και δροσερο μπραβο!!
 
margarita79
2. 28-07-2009 11:48
 
χαχαχαχαχα ευχαριστώ μαργαριτούλα μου...
 
sardelaki
3. 06-08-2009 11:06
 
endiaferousa fainetai k eykolh h syntagoula sou.Tha mporouses na dieykrinhseis ligo pws kaneis to xylo me ta mhla? Posh wra vrazeis k poso neraki vazeis?
 
sweety
4. 28-08-2009 11:59
 
σόρρυ sweety που άργησα να απαντήσω...βράζω τα μήλα σε νερό μέχρι να μαλακώσουν πολύ να γίνουν σαν λάσπη! Ελπίζω να βοήθησα!
 
sardelaki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 23/10/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός