| Υλικα - 500 gr. βακαλάος φιλέτο (και κατεψυγμένος)
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι - πιπέρι
- 1 αυγό
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- Λίγο λάδι
- 1 σκελίδα σκόρδο (ψιλοκομένη ή πολτοποιημένη)
|
Εκτέλεση - Βάζουμε το φιλέτο βακαλάου στο multi (προσέχουμε να βγάλουμε κανένα κοκκαλο αν υπάρχει) και το πολτοποιούμε.
- Σε αυτό προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός απο το αλεύρι. Τα ανακατεύουμε καλά και βάζουμε περίπου 1/2 κούπα αλεύρι και ανακατεύουμε ξανά. Αφήνουμε για περίπου 30 ' στο ψυγείο.
- Το μείγμα δεν θα είναι πολύ συμπαγές. Το πλάθουμε σε κεφτεδάκια και το παιρνάμε με αλεύρι εξωτερικά.
- Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν τα κεφτεδάκια και απο τις δυο πλευρές
|
|
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 6293 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |