Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Πιτούλα εύκολη χωρίς φύλλο Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από Elpiniki   
Τρίτη, 28/07/09

Είναι μια πολύ εύκολη συνταγούλα που χρησιμοποιώ συχνά όταν δεν εχουμε φαγακι για το βραδυ...
Είναι έτοιμη σε 40 λεπτα!!!

Υλικά:
  • 4 αυγά
  • 2 γιαουρτάκια
  • 1 κούπα λάδι
  • 3 κούπες αλεύρι
  • 1 μπέικιν πάουντερ
Για τη γέμιση:
  • Τυρί φέτα, ζαμπόν, κασέρι, πιπεριές, μανιτάρια και ό,τι  άλλο θέλουμε
Εκτέλεση:
  • Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά, τα γιαουρτάκια και το λάδι μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Έπειτα ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  • Η ζύμη πιθανώς να κολλάει αρκετά γύρω από το μίξερ, αλλά δεν μας πειράζει, είναι φυσιολογικό… (αν θέλουμε ρίχνουμε 1-2 κουταλάκια γλυκού γάλα για να γυρνάει το μίξερ καλύτερα).
  • Τέλος προσθέτουμε στη ζύμη τα υλικά της γέμισης που θέλουμε και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι να πάνε παντού ομοιόμορφα.
  • Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα ελαφρά λαδωμένο και αλευρωμένο ταψί  και ψήνουμε για 30 – 35 πάνω κάτω στους 200ο.
Στη φώτο έχω κάνει τη μισή δοσολογία και με γέμιση μόνο τυρί φέτα.

Καλή επιτυχία…


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 4450
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 31-07-2009 09:06
 
μμμ οντως εύκολη και νόστιμη Θα δοκιμαστεί σίγουρα σε κάποια στιγμή λιγούρας ;)
 
mariazouganeli
2. 31-07-2009 09:17
 
Ωραία συνταγή και εύκολη στην παρασκευή της μπράβο σου αλλά η φωτογραφία που είναι.... ???
 
marylou
3. 31-07-2009 10:27
 
Συγνώμη και άλλη ερώτηση  
Φαντάζομαι εννοείς 1 κουταλάκι Μπεϊκιν έτσι? και όχι ένα φακελάκι :eek  
Καθώς και τα γιαουρτάκια που αναφέρεις μάλλον εννοείς τα κλασσικά κεσεδάκια των 200 γρ. περίπου :?
 
mariazouganeli
4. 31-07-2009 10:47
 
Χμ!Ωραία ιδέα για κάποιες νύχτες στο κάμπιγκ ;) Να ρωτήσω & εγώ,πόσο περίπου φέτα σε γρμ.θα χρειαστεί για νάναι νόστιμη :?
 
joannoula
5. 31-07-2009 15:09
 
1 φακελακι μπεικιν εννοω... 
και τα γιαουρτακια, ναι τα κλασσικα.. 
 
Όσο για τη φετα, δεν εχω υπολογισει ποτε ποσο ακριβως βαζω, απλα οπως ανακατευεται η ζυμη με τη γεμιση να ειναι η γεμιση αρκετα εμφανης, αλλα οχι και περισσοτερη από τη ζυμη... 
 
Τη φωτο μου την "εφαγε", δεν ηξερα και πως να τη βαλω και μαλλον την εβαλα λαθος...
 
Elpiniki

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 26/08/09 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός