Υλικά (για 2 άτομα): - 2 φιλέτα μπούτι κοτόπουλο
- 2 φέτες ζαμπόν ή μπέικον
- 2 φέτες τυρί τοστ
- 1 κ.σ. βούτυρο
- 1 σκ. σκόρδο
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- 1 αυγό
- φρυγανιά τριμμένη
- λάδι
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση Χτυπάμε στο μούλτι το σκόρδο, το βούτυρο και τη μουστάρδα και αλοίφουμε με το μείγμα το εσωτερικό των φιλέτων. Τοποθετούμε σε κάθε φιλέτο μία φέτα ζαμπόν (ή μπέικον) και μία φέτα τυρί. Διπλώνουμε πολύ καλά σε ρολάκι και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα να μη μας ανοίξουν. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε εξωτερικά και αφήνουμε λίγο στο ψυγείο (περίπου μια ώρα). Κατόπιν το πανάρουμε βουτώντας το πρώτα σε χτυπημένο αυγό και κατόπιν σε φρυγανιά τριμμένη και το τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά ή και χαμηλή φωτιά ώστε να ψηθεί καλά μέχρι μέσα. Σερβίρουμε τα ρολάκια μας ζεστά με πατατούλες τηγανιτές, πουρέ ή ρύζι. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 9216 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |