Την σος αυτή μου την έδωσε η Nτόλυ Πιστιόλα (η κόρη μου) για να σας την αναρτήσω. Υλικά
- 3 κουτ. σούπας ξύδι
- 2 κουτ. σούπας λάδι
- 4 κουτ. σούπας κετσαπ
- 1/8 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 πορτοκάλι χυμό
- Αλάτι, πιπέρι
- 5 ριξιές τσιλι
- 3 ριξιές πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση Ανακατεύω και μαρινάρω τα κρέατα για ψήσιμο, και, αν θέλω, κρατώ λίγη ποσότητα να βάλω στα ψημένα σαν σάλτσα. Είναι υπέροχη! Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 11242 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |