Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Σάλτσες και Σούπες arrow Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων, πολύ μυρωδάτη!
Σος για σάλτσα και μαρινάρισμα ψητών κρεάτων, πολύ μυρωδάτη! Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Τρίτη, 11/08/09
Την σος αυτή μου την έδωσε η Nτόλυ Πιστιόλα (η κόρη μου)  για να σας την  αναρτήσω.
 Υλικά
  • 3 κουτ. σούπας ξύδι
  • 2  κουτ. σούπας λάδι
  • 4 κουτ. σούπας κετσαπ
  • 1/8 κουτ. σούπας δεντρολίβανο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 πορτοκάλι χυμό
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 5 ριξιές τσιλι
  • 3 ριξιές πάπρικα γλυκιά
 Εκτέλεση

Ανακατεύω και  μαρινάρω  τα κρέατα για ψήσιμο, και, αν θέλω, κρατώ  λίγη ποσότητα να βάλω στα ψημένα σαν σάλτσα.

Είναι υπέροχη! 


Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 9943
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 19-08-2009 01:13
 
ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΕΨΑΧΝΑ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ pastaflora!
 
mariaNeapoli
2. 19-08-2009 11:43
 
yperoxh saltsa!!!posh-es!wres prepei na marinaristoun? euxaristw!!!
 
kleiw
3. 23-08-2009 19:57
 
Καλά θα είναι τουλάχιστον για 2 ώρες!\ 
Εξαρτάται από τακρέατα, υπάρχουν φορές που μαρινάρουμε για μια νύκτα. Στο Λαρισσαϊκό κοντοσούβλι μαρινάρω για 3 ημέρες!
 
pastaflora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 15/08/09 )