Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μαρινάτες ψητών κρεάτων Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Δευτέρα, 17/08/09
Για πουλερικά, ψάρια και λαχανικά:
  • 4 κουτ.σουπ. λάδι
  • 2  κ.σ. σκόρδο
  • 1 κ.σ. Κρεμμύδι
  • θυμάρι
  • ρίγανη
  • δεντρολίβανο
  • ξερό βασιλικό
  • μαϊντανό ψιλοκομμένο και αλατοπίπερο.  
 Για φιλέτα μπριζόλες:
  • 5 κ.σ.  μπράντυ
  • 1 φλιτζ. ξηρό κρασί
  • λάδι
  • ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • κρεμμύδια ψιλοκομμένα   
  • θυμάρι
  • δάφνη
  • 1 κ.σ σκόρδο λιωμένο
  • σπόροι πιπεριου
  • 1 κουταλιά αλάτι
Μαρινάρω 24 ώρες!
 Για παϊδάκια:
  •  2 φλ μηλόξυδο,
  • 1/2  γουστερσαϊρ
  • 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
  • 1 κ.γλ. μείγμα μπαχαρικών,
  • 1 κουτ.γλ. καγιέν,
Μαρινάρω για 2-8 ώρες και αλείφω στο ψήσιμο!
 
Μαρινάδα μόνο μυρωδικών ή μπαχαρικών για όλα τα κρέατα και τα λουκάνικα!
Μέσα σε χασαπόχαρτο με κρέατα ή λουκάνικα ρίχνω:
  • μπόλικο μείγμα μπαχαρικών με τριμμένο θυμάρι
  • ρίγανη
  • δεντρολίβανο
  • βασιλικό
  • φλούδες από λεμόνι
  • πορτοκάλι και κλωνάρια φασκόμηλο
Στις  ξερές μαρινάτες ταιριάζουν  και αρωματικά  φυσικά θαλασσινά αλάτια με λεμονόφλουδες πορτοκαλόφλουδες ή θυμάρι.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (17) | Εμφανίσεις: 9365
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Σάββατο, 05/11/11 )