αυτή την εποχή ο γαύρος είναι άφθονος, για αυτό και εγώ σκέφτηκα να σας δώσω μια ωραία συνταγή του.... Υλικά - 1 κιλό γαύρος φρέσκος
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 ματσάκι μαϊντανό
- 3 κρεμμύδια ξερά κομμένα σε ροδέλες
- 3 μεγάλες ντομάτες φρέσκες
- 1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο
- αλάτι πιπέρι
- αρκετή ρίγανη
- 1/2 ποτήρι του κρασιού νερό
Εκτέλεση Αφού καθαρίσουμε τα ψαράκια μας τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ τό ένα δίπλα στο άλλο. Ψιλοκόβουμε όλα τα παραπάνω λαχανικά (τις ντομάτες σε μικρά κυβάκια) και προσθέτουμε αλάτι πιπέρι ρίγανη και το ελαιόλαδο και τέλος το νεράκι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 50-60' μέχρι να μείνει με την ντοματούλα και το λάδι.
Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 22880 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |