Τα ψωμάκια αυτά είναι ιδανικά για πάρτι ! Υλικά - 25 στρογγυλά ψωμάκια μπριός (μικρά)
- ½ κιλό κιμά
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 πακέτο κουκουνάρια
- ασπράδι 1 αυγού
- τριμμένο τυρί
- αλάτι-πιπέρι
- ελαιόλαδο
- λίγο βούτυρο για το άλειμμα
- μπεσαμέλ
Εκτέλεση
- Παίρνουμε τα ψωμάκια και ανοίγουμε ένα στρογγυλό καπάκι επάνω και τα αδειάζουμε καλά.
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι και καβουρδίζουμε καλά τον κιμά.
- Προς το τέλος ρίχνουμε και τα κουκουνάρια να καβουρδιστούν κι αυτά. Προσθέτουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να ψηθεί για ο κιμάς και να πιεί όλο το νερό. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε να κρυώσει.
- Προσθέτουμε στον κιμά το ασπράδι και τυράκι.
- Αλείφουμε τα ψωμάκια απ’ έξω με λίγο βουτυράκι και τα γεμίζουμε με τον κιμά και από πάνω σκεπάζουμε τον κιμά με μπεσαμέλ.
- Πασπαλίζουμε με λίγο τυράκι και ψήνουμε στο φούρνο στο γκριλ για 5-10 λεπτά περίπου ίσα να ροδίσει η μπεσαμέλ..
Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 12106 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |