Σελίδα 1 από 2 Πολύ λεπτή,νόστιμη, γρήγορη και τραγανή πιτούλα. Yλικά (Για στρογγυλό ταψάκι 25 εκ.) - 8 γεματες κ.σ αλεύρι
- 1 αυγό χτυπημενο με 1 μικρο γαλατακι εβαπορε(αυτά που βαζουμε στον καφέ)
- 1 κ.γ μπεικιν
- φέτα όση θέλετε
- 3/4 του φλιτζανιού νερό
- 1 πρεζα αλατι
- 1 πρεζα ριγανη
- Λίγο βιτάμ
Eκτέλεση - Ρίχνουμε στη λεκανίτσα το αλεύρι με το μπεικιν το αλατι και τη ριγανη με το αυγό χτυπημενο με λιγο γαλα εβαπορε.
- Ανακατεύουμε με ένα κουταλι προσθέτοντας το νερό έως να γίνει ενας λείος και σχετικά αραιός χυλός.
- Βάζουμε αρκετό βιτάμ στο ταψάκι(καλυτερα να ειναι αντικολλητικο) , και ρίχνουμε τον χυλό(κουναμε το ταψακι να παει παντου ισως σας φανει λιγος ο χυλος).
- Πασπαλίζουμε με κομματάκια βιτάμ και τρίβουμε απο πάνω όση φέτα θέλουμε.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Την τρώμε ζεστή!Η γευση της ειναι ασυναγώνιστη όσοι τη δοκιμασαν μου ειπαν οτι θυμίζει κρέπα! Προσθήκη ως Αγαπημένο (29) | Εμφανίσεις: 26806 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|