Υλικά: - 3 μεγάλα κολοκύθια
- 10-12 μικρά κρεμμυδάκια για στιφάδο
- λίγο λουκάνικο χωριάτικο
- 1/2 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
- 2 κ.σ. ξύδι
- 1/2 κουτί χυμό ντομάτας
- δεντρολίβανο
- 1 φύλλο δάφνη
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα κολοκύθια κομμένα σε μέτρια κομμάτια. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το λουκάνικο. Σβήνουμε με το κρασί και το ξύδι και ρίχνουμε το δεντρολίβανο και τη δάφνη. Σκεπάζουμε για λίγα δευτερόλεπτα την κατσαρόλα και κατόπιν προσθέτουμε το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι και 1,5 ποτήρι νερό. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε μέτρια φωτιά μέχρι να γίνουν τα κολοκύθια και να δέσει η σάλτσα. Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νεράκι ακόμα. Καλή όρεξη!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (7) | Εμφανίσεις: 8963 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |