Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μιλφέιγ Νο.11 (για μερακλήδες) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από yiouli   
Παρασκευή, 13/11/09
Υλικά:
  • 21/2 φλ. τσ. γάλα
  • 6 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 2 κουτ. σ. κορν-φλάουρ
  • 1/2 φλ. τσ. ζάχαρη
  • 4 κρόκους
  • 2 βανίλιες
  • ζάχαρη άχνη
  • βούτυρο
  • επιπλέον: 1 φλ. τσ. βούτυρο + 1 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη(αν θέλουμε πιο ελαφριά γεύση παραλείπουμε τα επιπλέον υλικά).
  • 2 φύλλα σφολιάτα
Εκτέλεση:
  • Ψήνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε λαδόκολλα αλείφοντάς τα με λίγο βούτυρο.

Για την κρέμα:

  • Βράζουμε τα 2 φλ. τσ. γάλα και στο μισό διαλύουμε το αλεύρι, το κορν-φλάουρ, τους κρόκους, τις βανίλιες και μια πρέζα αλάτι. Αφού γίνει η κρέμα ρίχνουμε μια κουταλιά της σούπας βούτυρο.
  • Αν θέλουμε πιο έντονη γεύση προσθέτουμε τα επιπλέον υλικά που αναφέρονται πιο πάνω.

Καλό είναι να φαγωθεί άμεσα!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 8706
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τρίτη, 26/07/11 )