Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κουλουράκια ξηρών καρπών Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Παρασκευή, 27/11/09
Κουλουράκια ξηρών καρπών, νόστιμα και υγιεινά ! 
Υλικά
  • 1 ½ φλυτζ. ηλιέλαιο
  • ζάχαρη μαύρη
  • Κρασί
  • 1 κιλό αλεύρι, το μισό να είναι απλό σκληρό και το άλλο μισό ολικής άλεσης
  • 1 κουταλιά γεμάτη κανέλα τριμμένη
  • 6 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν
  • τριμμένο αμύγδαλο
  • κουκουνάρι
  • τριμμένα καρύδια
  • λιναρόσπορο
  • καβουρδισμένο σουσάμι
Εκτέλεση
  • Ανακατεύω το λάδι με την ζάχαρη ελαφρά κτυπώντας και το κρασί και ανακατεύω όλα τα άλλα υλικά κατόπιν.
  • Ζυμώνω μια ζύμη όχι πολύ σφιχτή, για να πλάθονται τα κουλουράκια και τα πλάθω.
  • Τα ψήνω στους 200ο Κ. για 20΄της ώρας.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6044
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 29-11-2009 10:53
 
πολύ υγιεινά κουλουράκια! μπράβο!!! ποση ζαχαρη περιπου βαζεις σε ενα κιλο αλευρι???
 
miaourose
2. 29-11-2009 12:17
 
Λογικά στις συνταγές βάζουμε 2 φλυτζάνια του τσαγιου τώρα αντα θέλεις πιό πολύ γλυκά βάλε περισσότερο ή λιγότερο...
 
pastaflora
3. 29-11-2009 14:38
 
ωραία σ'ευχαριστώ πολύ :)
 
miaourose
4. 29-11-2009 23:54
 
Είσαι καταπληκτική pastaflora.Μας δίνεις καταπληκτικές συνταγές. Ειδικά αυτή τώρα που είμαι σε διατροφή θα την δοκιμάσω :roll
 
mariaZ
5. 30-11-2009 09:38
 
Καλέ τι έμπνευση είναι αυτή ! έψαχνα αυτή την συνταγή θα τα φτιάξω μέσα στην εβδομάδα και θα σας πω τις εντυπώσεις  
ευχαριστώ πολύ κα. Αρετή. :p :upset
 
marylou

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 05/12/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός