Έχει υποβληθεί από ekaterini
|
Πέμπτη, 26/11/09 |
Υλικά : - 4 στήθη κοτόπουλου χωρίς δέρμα και κόκαλα
- ½ ποτήρι αλεύρι
- 1 ποτήρι τριμμένη φρυγανιά
- 2 αυγά
- ½ ποτήρι τριμμένη παρμεζάνα
- 4 φέτες τυρί για τοστ
- 2 κουτ. γλ. ρίγανη
- αλάτι, πιπέρι
- απλή σάλτσα ντομάτα (ντομάτα, σκόρδο, κρεμμύδι)
- ζυμαρικό της αρεσκείας σας
Εκτέλεση - Ανάβουμε το φούρνο στο γκριλ
- Βάζουμε το αλεύρι σε ένα πιάτο, τα αυγά ελαφρά χτυπημένα σε άλλο πιάτο και σε ένα τρίτο την φρυγανιά, την παρμεζάνα, την ρίγανη και το αλατοπίπερο
- Ανοίγουμε τα στήθη του κοτόπουλου και τα χτυπάμε ελαφρά να πλατύνουν
- Τα περνάμε πρώτα από το αλεύρι, μετά το αυγό και τέλος το μίγμα φρυγανιάς, παρμεζάνας και μπαχαρικών
- Τα βάζουμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψί και ψήνουμε έως ότου ροδοκοκκινήσουν και οι δύο πλευρές.
- Στο τέλος σβήνουμε τον φούρνο, απλώνουμε το τυρί του τοστ πάνω στο ψημένο κοτόπουλο και το αφήνουμε μέσα στο φούρνο, έως ότου λιώσει το τυρί.
Σερβίρουμε με σάλτσα ντομάτα, το ζυμαρικό και έξτρα παρμεζάνα Καλή όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 7019 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 27/11/09 )
|