Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και λαχανικά
Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και λαχανικά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 08/12/09
a_400_01
Υλικά
  • 2 μπριζόλες χοιρινές κόντρα
  • 1 κονσερβα μανιταρια (ή φρεσκα)
  • 1 κρεμμυδι μικρο σε φετες
  • 1 πιπερια
  • Λιγο πικαντικο κασερι σε κυβους
  • 1 κ.σ μουσταρδα
  • 1 κ.γ κετσαπ
  • 1 κ.γ  ζαχαρη
  • 1 κουτακι μπυρα
  • Αλατι, πιπερι, παπρικα, λιγη ριγανη
Εκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες σε λαδι μεχρι να ροδισουν και τις αφαιρουμε σπο το τηγανι.
  • Ριχνουμε τα λαχανικα και τσιγαριζουμε με ελαχιστη ζαχαρη μεχρι να καραμελωσουν.
  • Ξαναβαζουμε τις μπριζολες και σβηνουμε με τη μπυρα.
  • Ριχνουμε αλατι, πιπερι, ριγανη, παπρικα γλυικια και την κετσαπ με τη μουσταρδα.
  • Αφηνουμε να μαγειρευτουν μεχρι να πιουν τα υγρα τους και να μεινεουν με το λαδι.
  • Προς το τελος βαζουμε τα λαχανικα πανω στις μπριζολες με ενα κουταλι και ριχνουμε το κασερι σε κυβους. Αφηνουμε μεχρι να λιωσει.
  • Σερβιρουμε με ρυζι πασπαλισμενο με παπρικα ή με πατατες τηγανιτές.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (15) | Εμφανίσεις: 14446
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (7)
1. 11-12-2009 10:10
 
Μαργαρίτα δεν κατάλαβα. Μόλις καραμελώσουμε τα λαχανικά τα βγάζουμε και μετά τα ξαναβάζουμε προς το τέλος?  
Η φωτό σκίζει πολύ λαχταριστή (οπως πάντα) :upset
 
mariaZ
2. 11-12-2009 10:18
 
Απλώς καταπληκτικό! :zzz
 
linmak88
3. 11-12-2009 10:39
 
Oχι Μαρακι μου απλα τσιγαριζουμε τις μπριζολες να παρουν χρωμα και μετα τις αφαιρουμε για λιγο μεχρι να καραμελωσουμε τα λαχανικα.Τις ξαναπροσθετουμε μεσα στο τηγανι με τα λαχανικα σβηνουμε με την μπυρα και συνεχιζουμε κανονικα το φαγητο με ολα τα υλικα στο τηγανι.
 
margarita79
4. 11-12-2009 12:08
 
Πολύ λαχταριστή η μπριζόλα σου! Μπράβο!
 
vago
5. 11-12-2009 18:12
 
Πολύ ωραίο το φαγάκι σου Μαργαρίτα και με πατατούλες ...σίγουρα πιο ωραίο.
 
iwanna
6. 11-12-2009 18:18
 
Μαργαριτα πρέπει κάτι να σου συμβαίνει , γιατί μια πιπεριά και όχι οι χρωματιστές σου? Πολύ ωραία η συνταγή σου και γρήγορη πάνω απ΄όλα
 
voula
7. 14-12-2009 11:08
 
Μιαμ!!!Θα παραλείψω την κέτσαπ γιατί δεν την συμπαθώ και θα αναδειχθεί περισσότερο το άρωμα της μπύρας. 
Μπράβο Μαργαρίτα...μας άνοιξες την όρεξη για μια ακόμη φορά :zzz :zzz
 
Flora

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 11/12/09 )