Υλικά: - 800γρ. Φιλέτο χοιρινό
- Μπέικον
- 250γρ. Γοργοντζολα
- 800γρ. Τυρί κρέμα
- Λάδι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση: - Πλένουμε το φιλέτο και το κόβουμε σε φέτες περίπου 3εκατοστά. Τυλίγουμε κάθε φέτα με μία φέτα μπέικον και πιάνουμε με οδοντογλυφίδα.
- Παίρνουνε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε ελαφρά από όλες τις πλευρές.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε καλά το τυρί κρέμα την γοργοντζολα , το αλάτι και το πιπεράκι.
- Βάζουμε σε ένα πυρεξ λαδάκι και προσθέτουμε τα φιλετάκια μας. Περνάμε τις σκελίδες σκόρδο από την πρέσα σκόρδου και ρίχνουμε πάνω από τα φιλετάκια. Κι από πάνω ρίχνουμε την κρέμα που κάναμε.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 20 λεπτάκια.
Σερβίρουμε με ό,τι θέλουμε. Εγώ σέρβιρα με πράσινες ταλιατέλες! Προσθήκη ως Αγαπημένο (12) | Εμφανίσεις: 4702 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |