Υλικά - 500 γρ. ψάρι βραστό ή ψητό (σφυρίδα, συναγρίδα, μπακαλιάρος κ.ά.)
- 1 πατάτα μεγάλη
- 2 καρότα
- 1 φλυτζ. αρακά
- 1 ντομάτα
- 1 κρεμμύδι μέτριο ξερό
- 1/2 πράσινη πιπεριά
- 3 αβγά βρασμένα
- 1-2 κλαράκια άνιθο ψιλοκομμένο
- 1 βάζο μαγιονέζα μικρό
- 1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση Βράζουμε ή ψήνουμε το ψάρι. Το αφήνουμε να κρυώσει και το καθαρίζουμε από το δέρμα και τα κόκαλα. Διαλύουμε το ψαχνό σε πολύ μικρά κομμάτια. Κόβουμε την πατάτα και τα καρότα σε μέτρια καρέ. Τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να βράσουν για 15 λεπτά. Στα μισά του βρασμού τους ρίχνουμε και τον άρακα. Κόβουμε πολύ ψιλοκομμένο το κρεμμύδι και την πιπεριά. Ξεσποριάζουμε την ντομάτα και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Κόβουμε τα αβγά. Αφού έχουν κρυώσει όλα τα λαχανικά και το ψάρι, ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε την μαγιονέζα με τη μουστάρδα και την προσθέτουμε στη σαλάτα. Ανακατεύουμε πολύ καλά και σερβίρουμε.
Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 6909 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |