Υλικά - 150γρ. Σαλάτα λυκοτρίβιλο
- 2 αχλάδια
- 100γρ. Καρύδια
- 4 κουτ. Σούπας Μπαλσάμικο
- Μέλι
- Βούτηρο για το ψήσιμο
Εκτέλεση Πλένουμε την σαλάτα μας, βγάζουμε τα φυλλαράκια και στεγνώνουμε. Βάζουμε την σαλάτα σε μιά πιατέλα. Κόβουμε τα αχλάδια σε μικρά κομμάτια. Παίρνουμε ένα τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο και σωτάρουμε μέσα τα αχλάδια με τα καρύδια. Έπειτα τα βάζουμε πάνω από την σαλάτα μας. Στο τηγάνι τώρα ρίχνουμε το μπαλσάμικο μέχρι να αφρίσει και ρίχνουμε τόσο μέλι ώστε να γίνει κρεμώδες το μείγμα. Έπειτα ρίχνουμε πάνω από την σαλάτα και είναι έτοιμη για σερβίρισμα. Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 5000 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |