Υλικά (για 10 τεμ.) - 10 φωλιες πατάτας κατεψυγμένες ή τις φτιάχνουμε όπως εδώ
- Τυρί κρεμα τυπου philadelphia
- 2 κ.σ ψιλοκομμένο μαιντανό
Για το καραμελωμένο κρεμμύδι- 2 μεγάλα κρεμμυδια σε λεπτες φέτες
- 2-3 κ.σ λαδι
- 2 κ.σ βαλσάμικο ξύδι
- 1 κ.γ ζάχαρη
- Αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση Καραμελώνουμε το κρεμμύδι: - Βαζουμε το λάδι σε ενα τηγανι και μόλις ζεσταθεί αδειαζουμε τα κρεμμυδια και σοτάρουμε σε δυνατή φωτια για 3-4 λεπτα ανακατευοντας συνεχως.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά αρκετα ρίχνουμε τη ζάχαρη και σκεπάζουμε για 15-20 λεπτά ανακατευοντας που και που εως οτου πάρουν καστανό χρώμα.
| | - Προσθέτουμε αλατι πιπερι και το βαλσαμικο,δυναμωνουμε το ματι και ανακατευουμε 2-3 φορες.
- Κατεβάζουμε και αφηνουμε να κρυωσουν εντελώς.
- Ψήνουμε τις φωλιες πατάτας και βαζουμε πανω στη καθε μια 1 κουταλακι τυρι κρεμα,1 κουταλακι καραμελωμενο κρεμμυδι και πασπαλιζουμε μαιντανο.
| |
Εναλλακτικά η συνταγή μπορεί να γίνει και σαν μπρουσκέτα με φρυγανισμένες φέτες ψωμιού. Καλή επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (26) | Εμφανίσεις: 22711 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |