Με αυτή τη σαλτσούλα μπορείτε να συνοδεύσετε κρέας ψητό ή τηγανιτό (σνίτσελ, μπριζόλες) ή ρύζάκι και είναι πεντανόστιμη Υλικά - 500 γρ. μανιτάρια πλευρότους κομμένα
- 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο καρέ
- 1/2 φλ. λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδου κομμένες
- 1/2 κρασοπότυρο κρασί λευκό
- 350 ml κρέμα γάλακτος
- 100 γρ. καρύδόψυχα τριμμένη
- 1/2 ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση Σωτάρουμε το σκόρδο με τα κρεμμύδια λίγη ώρα και προσθέτουμε τα μανιτάρια. Τα αφήνουμε να τσιγαριστούν καλά μέχρι να φύγουν όλα τα ζουμιά και να μείνει το λάδι και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και κατόπιν ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνουμε σε μεσαία θερμοκρασία. Αφήνουμε να δέσει λίγο η σάλτσα και ρίχνουμε το καρύδι και το μαϊντανό. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 4160 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |