| Υλικά - 1 κουτί ζαχαρούχο
- περίπου 300 γραμμάρια καρύδα τριμμένη
- 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
- ζάχαρη κρυσταλλική για το τύλιγμα
- γαρύφαλλα για διακόσμηση
|
Εκτέλεση Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά και ανακατεύουμε σε μεσαία φωτιά μέχρι το μείγμα να γίνει ένα, να πήξει και να ξεκολλά από τον πάτο της κατσαρόλας το αφήνουμε να κρυώσει και όταν κρυώσει κάνουμε μπαλιτσες και τις περνάμε από την κρυσταλλική ζάχαρη και διακοσμούμε με ένα γαρύφαλλο στη μέση. Προσθήκη ως Αγαπημένο (11) | Εμφανίσεις: 10974 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |