Έχει υποβληθεί από lianta
|
Σάββατο, 06/02/10 |
Υλικά - 2 στήθη από κοτόπουλο
- 5-6 πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες και πορτοκαλί (εγώ είχα μόνο πράσινες και κόκκινες)
- 1/2 κιλό μανιτάρια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 1/2 κονγκασέ (εγώ έβαλα φρέσκιες ντοματούλες)
- 1 ποτηράκι κρασιού κρασί
- ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι, αρκετό κατά προτίμηση....
- κάρυ
- κουκουρμά
- κύμινο (λίγο)
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε μικρούς κύβους το κοτόπουλο και τις πιπεριές σε λεπτές φετούλες.
- Σε βαθύ τηγάνι, κατά προτίμηση....γουόκ, σοτάρουμε τα κομμάτια το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσουν ελαφρά.
- Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις πιπεριές να μαραθούν. Κατόπιν τα μανιτάρια και όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το μέλι και το κρασάκι.
- Αφήνουμε το φαγάκι να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα του, ίσως και να πιάσει ελαφρά η ντομάτα....
- Προσθέτουμε το κρασάκι και το μέλι και αφήνουμε να πάρει 2-3 βράσεις,μέχρι να σωθεί το κρασί.
Το συνοδεύουμε.....με ρυζάκι μπασμάτι και μετά γλείφουμε....τα δαχτυλάκια μας!!!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 5471 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 08/02/10 )
|