Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Μπορτς Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από hambo   
Δευτέρα, 15/02/10
Υλικά
  •   1 λάχανο (κεφάλι)
  •  2 ντομάτες
  •  2 πατάτες
  •  3 παντζάρια όχι φύλλο
  •  ελαιόλαδο
  •  αλάτι - πιπέρι και σε όσος αρέσει μια μικρή καυτερή πιπεριά
  •  1 κρεμμύδι
 Εκτέλεση
  •  Χονροκοβουμε το λάχανο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με νερό μαζί με τις χοντροκομμένες πατάτες και τα παντζάρια για 20 με 25 λεπτά
  •  Περνάμε από τον τρίφτη τις ντομάτες.
  •  Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι καλά και ρίχνουμε τις ντομάτες για 10 λεπτά. Το βασικό σημείο των λαχανικών και της σάλτσας είναι να γίνουν στην ίδια ώρα στο τελείωμα του φαγητού δηλ. : αφού έχουν περάσει 15 λεπτά και βράζουν τα λαχανικά μας, ξεκινάμε να τσιγαρίζουμε και τέλος σβήνουμε την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε μέσα την σάλτσα μας, αλάτι /πιπέρι και ανακατεύουμε
  • Αφήνουμε για 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.
Επίσης μπορούμε να το κάνουμε και με κρέας μοσχαρίσιο (ελιά) που είναι πολύ ωραίο, αλλά θα πρέπει να βράσουμε πρώτα το κρέας που έχουμε κόψει σε κομμάτια
Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 5292
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 17-02-2010 21:41
 
Φαίνεται αρκετά νόστιμο και λαχταριστό. Θα δοκιμαστεί
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 17/02/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός