Υλικά - 1 λάχανο (κεφάλι)
- 2 ντομάτες
- 2 πατάτες
- 3 παντζάρια όχι φύλλο
- ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι και σε όσος αρέσει μια μικρή καυτερή πιπεριά
- 1 κρεμμύδι
Εκτέλεση - Χονροκοβουμε το λάχανο και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα να βράσει με νερό μαζί με τις χοντροκομμένες πατάτες και τα παντζάρια για 20 με 25 λεπτά
- Περνάμε από τον τρίφτη τις ντομάτες.
- Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι καλά και ρίχνουμε τις ντομάτες για 10 λεπτά. Το βασικό σημείο των λαχανικών και της σάλτσας είναι να γίνουν στην ίδια ώρα στο τελείωμα του φαγητού δηλ. : αφού έχουν περάσει 15 λεπτά και βράζουν τα λαχανικά μας, ξεκινάμε να τσιγαρίζουμε και τέλος σβήνουμε την κατσαρόλα μας και ρίχνουμε μέσα την σάλτσα μας, αλάτι /πιπέρι και ανακατεύουμε
- Αφήνουμε για 10 λεπτά και μετά σερβίρουμε.
Επίσης μπορούμε να το κάνουμε και με κρέας μοσχαρίσιο (ελιά) που είναι πολύ ωραίο, αλλά θα πρέπει να βράσουμε πρώτα το κρέας που έχουμε κόψει σε κομμάτια Προσθήκη ως Αγαπημένο (0) | Εμφανίσεις: 6470 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |