Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Κατσικάκι φρικασέ Νο.01 (με αγρία ραδίκια, αυγολέμονο)
Κατσικάκι φρικασέ Νο.01 (με αγρία ραδίκια, αυγολέμονο) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Πέμπτη, 25/03/10
Υλικά
  • Κατσίκι 1 χεράκι σε μερίδες κομμένο,
  • 1-1 ½ κιλό ραδίκια άγρια του βουνού
  • Αλάτι, πιπέρι
  • Λάδι
  • 1 αυγό
  • 1 λεμονιού τον χυμό
  • 1 κουταλιά της σούπας νισεστέ
  • άνηθο
  • κρεμμύδι φρέσκο ή ξερό
  • 1-2 ποτήρια νερό
Εκτέλεση
  • Ζεματίζω λίγο τα χόρτα και τα σουρώνω και κρατώ λίγο από το νερό τους.
  • Τσιγαρίζω ελαφρά τα κρεμμύδια, τον άνηθο και πριν απ΄ όλα το κατσικάκι
  • και το βράζω με λίγο ζωμό χόρτων ή νερό στην χύτρα πίεσης για 20΄ή στην απλή κατσαρόλα για 1- 1 ½ ώρα.
  • Ρίχνω τα ζεματισμένα χόρτα και τα αφήνω να πάρουν βράση για 8-10΄της ώρας και χτυπάω αυγολέμονο.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 9808
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (1)
1. 29-03-2010 09:07
 
Λατρεύω το φρικασέ και το κατσικάκι είναι απο τα αγαπημένα μου κρεατα (τουλάχιστον το προτιμώ απο το αρνί) οπότε θα το δοκιμάσουμε :roll
 
mariaZ

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 06/06/10 )