Σελίδα 1 από 2 Υλικά (για 4 άτομα)
- 2 ολόκληρα στήθη κοτόπουλου
- 3 πιπεριές φλωρίνης από βάζο κομμένες σε λωρίδες
- 8 φέτες μπέικον
- 8 κ.σ. τυρί κρέμα
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. κάρυ
- 2 κ.σ. πάπρικα
- Αλάτι
Εκτέλεση - Χωρίζουμε τα στήθη στα τέσσερα και κάθε τέταρτο το φιλετάρουμε στα δύο, εγκάρσια ώστε να έχουμε 8 φιλέτα ίδιου πάχους.
- Τα αλατίζουμε και τα πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά.
- Στρώνουμε 1 φέτα μπέικον, το φιλέτο κοτόπουλου, αλείφουμε το τυρί και σκεπάζουμε με την πιπεριά. Τυλίγουμε σε ρολό και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδα.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεσταίνουμε καλά στο μάτι της κουζίνας ένα σκεύος που μπαίνει και στο φούρνο και λιώνουμε το βούτυρο. Σωτάρουμε τα φιλέτα για 3’ από κάθε πλευρά και μεταφέρουμε στο φούρνο όπου ψήνουμε για 10’-12’ ακόμη.
- Τα βγάζουμε από το φούρνο, αφήνουμε να σταθούν 5’ και τα κόβουμε σε λωρίδες.
Το σέρβιρα με κους-κους το οποίο αφού φούσκωσα σε βραστό, αλατισμένο νεράκι, το πέρασα μια βόλτα από το σκεύος που ψήθηκε το κοτόπουλο, μαζί με τοματίνια ώστε να απορροφήσει το ζουμάκι που έβγαλε. Καλή επιτυχία! Προσθήκη ως Αγαπημένο (20) | Εμφανίσεις: 15056 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|