Υλικά - 12 μπουτάκια και φτερούγες
- 4 κουταλιές κέτσαπ
- 2 κουταλάκια ρίγανη
- χυμό και ξύσμα απο 1 λεμόνι
- μισό κουταλάκι πάπρικα και μισό καυτερό
- 1 κρεμμύδι
- μισό φλιτζάνι λάδι
- 2 σκελίδες σκόρδο-αλάτι
Εκτέλεση
- Βαζουμε το κοτοπουλο σε ρηχο ταψακι.
- Βαζουμε στο multi ολα τα υλικα να γινουν σχεδονκρεμα. Την ριχνουμε στο κοτοπουλο να παει παντου και ανακατευουμε.
- Το αφηνουμε 1 ωρα στο ψυγειο και ψηνουμε σε μετριο φουρνο 20-30 λεπτα
Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 10948 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |