| Υλικα (για 1 ατομο) - μισο κεσεδακι λευκο απαχο γιαουρτι
- 1 κουταλακι μελι
- 1 ασπραδι
- 1 κουταλακι στιγμιαιο καφε (κοκκους καφε)
|
Εκτέλεση Πρωτεινες: 1,7g Λιπη: 3,8g Υδατανθρακες: 28,3g Θερμιδες: 147g | - Ανακατευουμε σε ενα μπολ το γιαουρτι με το μελι και τον στιγμιαιο καφε, τον οποιο πρωτα θα διαλυσουμε σε μισο φλιτζανακι νερο
- Χτυπαμε το ασπραδι σε μαρεγκα και το προσθετουμε στο μειγμα.
- Γεμιζουμε ενα γυαλινο ποτηρι με το μειγμα και το αφηνουμε στο ψυγειο για τουλαχιστον 2-3 ωρες.
Πριν σερβιρουμε τη μους, την γαρνιρουμε με κοκκους καφε ή τριμμενη κουβερτουρα Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 5846 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |