Ας κάνουμε τον κολιό κάπως διαφορετικά. Μια πολύ εύκολη συνταγή και πολύ νόστιμη Υλικά
- 4-5 κολιούς ανάλογα με το ταψί μας
- σπανάκι
- 2 πατατες κομμένες σε κύβους
- 1 μεγάλο κρεμμυδι
- 1 νεροπότηρο ελαιόλαδο
- 4 σκελίδες σκόρδο
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμό απο 1λεμόνι
- 500 gr σάλτσα απο τριμμένη τομάτα
Εκτέλεση - σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και τις πατάτες τα σοτάρουμε μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα οι πατάτες.
- προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε.
- ρίχνουμε το σπανάκι που προηγουμένως το έχουμε πλένει και κόψει σε μικρά κομμάτια.
- προσθέτουμε την σάλτσα το σκόρδο το αλάτι και το πιπέρι
- προσθέτουμε πολύ λίγο νερό αν χρειαστεί γιατι το σπανάκι θα βγάλει τα δικά του νερά.
- βράζουμε το μείγμα για 20 περίπου λεπτά και στο τέλος προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού.
- στη συνέχεια ρίχνουμε το υλικό σε ένα ταψί και απλά τοποθετούμε τα ψάρια
- τα ψήνουμε στον φούρνο στους 170- 180 βαθμούς
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 3590 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |