Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Μαγειρική - Μεζέδες και Ορεκτικά arrow Μελιτζάνες τηγανητές αλάδωτες
Μελιτζάνες τηγανητές αλάδωτες Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από PANELE   
Δευτέρα, 03/05/10
dsc02258_420

Έτσι απλά. Για να μην τραβάει λάδι κατα το τηγάνισμα, αφού τις κόψουμε τις βουτάμε στο νερό και μετά τις αλευρώνουμε.

Στην συνέχεια τις τηγανίζουμε και όταν τις βγάλουμε αλατίζουμε. ΤΕΛΟΣ
Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 15936
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (10)
1. 09-05-2010 00:01
 
Είναι αυτό που νομίζω? Τις βάζουμε σε τηγάνι χωρίς λάδι???
 
Ranja
2. 09-05-2010 00:09
 
Έχω κι εγώ την ίδια απορία!! Χωρίς λάδι τις βάζουμε στο τηγάνι; Και αν ναι πόση ώρα χρειάζονται και σε τί θερμοκρασία;! 
 
Ευχαριστώ... :)
 
patata
3. 09-05-2010 00:33
 
Αφού λέει "Για να μην τραβάει λάδι κατα το τηγάνισμα',προφανώς εννοεί ότι τηγανίζουμε με λάδι απλά με αυτό τον τρόπο "αφού τις κόψουμε τις βουτάμε στο νερό και μετά τις αλευρώνουμε' 
απορροφούν λιγότερο λάδι.Έτσι τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ.
 
renaki
4. 09-05-2010 06:31
 
Θα συμφωνήσω με το Ρενάκι, το ίδιο καταλαβαίνο κι εγώ. Κι επίσης στο τέλος λέει "τις τηγανίζουμε και οταν τις βγάλουμε αλατίζουμε."  
 
Πολύ χρήσιμο τιπ. Θα το εφαρμόσω
 
mariaZ
5. 09-05-2010 07:28
 
Θα συμφωνήσω και γω κορίτσια,χωρίς λάδι θα είναι πικρές.. Απλά, βουτώντας στο νερό κολλάει καλά παντού το αλεύρι δεν τραβάνε λάδι στο τηγάνισμα.Ευχαριστούμε PANELE :)
 
Tonni
6. 09-05-2010 12:46
 
φαίνεται ενδιαφέρον φαντάζομαι ότι τον τρόπο αυτό τον χρησιμοποιούμαι μόνο αν θέλουμε να τις τηγανίσουμε για μεζέ και όχι αν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε για μουσακά ή με σάλτσα ντομάτα 
 
:?
 
tkon
7. 09-05-2010 15:30
 
μΑ ΕΓΏ ΈΤΣΙ ΤΙς ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΤΡΑΒΆΝΕ... ΤΟ..ΛΑΔΙ!!!
 
pastaflora
8. 09-05-2010 22:42
 
Mήπως να μας απαντήσει η PANELE?! :)
 
patata
9. 10-05-2010 23:13
 
Βρε παιδιά να σας εξηγήσω βουτάμε τις μελιτζάνες στο νερό και μετά στο αλεύρι .Κατόπιν τις τηγανίζουμε ανόητε σε λάδι. και είναι για μεζέ. Δεν είναι για μουσακά η αλλά φαγητά απλά με τον τρόπο αυτό η μελιτζάνα δεν τραβάει καθόλου λάδι και είναι πιο νόστιμη. Με τον τρόπο αυτό τηγανίζουμε και κολοκυθάκια σε ροδέλες ok???
 
PANELE
10. 13-05-2010 20:22
 
ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ Τις τηγανίζουμε ενοήτε σε λάδι :cry :cry :cry
 
PANELE

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 05/05/10 )