Σελίδα 1 από 2 Τη συνταγη μου την εδωσε η φιλη μου η Κωνσταντινα και εχω μεινει εκπληκτη. Αφιερωστε 1 λεπτο(μη σας πω και λιγοτερο) και θα εκπλαγειτε και εσεις!!! Δεν εχει καμμια διαφορα στη γευση και στην υφη απο τις ετοιμες μαγιονεζες του εμποριου και δεν απαιτει κανενα ιδιατερο εργαλειο κουζινας για την παρασκευη της. Χωρις αυγα και χωρις συντηρητικα ειναι ιδανικη ακομα και για τα παιδια μας!!! Υλικά
- 1 ποτηρι (τον κλασσικο σωληνα) λάδι ελαφρυ (καλαμποκελαιο ή ηλιέλαιο)
- 1/2 σωληνα γαλα εβαπορε πληρες (οπως είναι αδιαλυτο, όχι αραιωμενο)
- τον χυμο 1 λεμονιου (μετριου μεγεθους)
- 1/2 κουτ. γλυκου αλατι
- 1 κουτ. γλυκου κετσαπ
- 1 κουτ. γλυκου μουσταρδα
Εκτέλεση - Βαζουμε ολα τα υλικα στο multi.
- Το λάδι στο ποτηρι σωληνα όχι τελειως γεμάτο οπως θα πιναμε καποιο υγρο, 1 δάχτυλο πριν γεμισει.
- Χτυπατε και.. σε μισο λεπτο ειναι ετοιμη
- Κετσαπ και μουσταρδα μπορειτε να βάλετε και παραπάνω αναλογως πως σας αρεσει στη γευση.
Δοκιμάστε την! Προσθήκη ως Αγαπημένο (37) | Εμφανίσεις: 30195 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
|