Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Onion rings με honey mustard sauce Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Δευτέρα, 24/05/10
img_1679_420
Υλικά

Για τα onion rings

  • 2-3 μεγαλα κρεμμύδια κατα προτιμηση λευκα
  • 1 κουπα φαριν απ
  • 2 κ.σ κορν φλαουρ
  • 1 κ.γ μπεικιν
  • 1/2 κουτακι μπυρα 
  • 1 κ.γ παπρικα
  • 1/2 κ.γ αλατι
  • Λευκο πιπερι

Για τη honey mustard sauce

  • 2 κ.σ μαγιονεζα
  • 1 κ.σ μελι
  • 1 1/2 κ.σ καυτερη μουσταρδα
  • Χρωματιστα τριμμενα πιπερια 
Εκτέλεση
  • Κοβουμε τα κρεμμυδια σε φετες παχους 1 ποντου και πολυ προσεκτικα για να μην σπασουν ξεχωριζουμε σε δαχτυλιδια
  • Σε ενα μωλ ανακατευουμε το αλευρι με το κορν φλαουρ, το μπεικιν και τα μπαχαρικα και προσθετουμε τη μπυρα.
  • Φτιαχνουμε ενα λειο χυλο και βουταμε μεσα τα κρεμμυδια.
  • Τα μεταφερουμε με πηρουνι στη φωτια και τηγανιζουμε σε καυτο λαδι μεχρι να χρυσισουν και απα τις 2 μεριες (περιπου 3 λεπτα).
  • Τα ακουμπαμε σε απορροφητικο χαρτι και αλατιζουμε.
  • Για να φτιαξουμε τη σως ανακατευουμε ολα τα υλικα μαζι στο μουλτι μας και τη διατηρουμε στο ψυγειο (βαζουμε περισσοτερη μουσταρδα ή μαγιονεζα αναλογα τα γουστα μας).

 Καλή επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (21) | Εμφανίσεις: 15397
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (13)
1. 25-05-2010 20:24
 
Ωραία συνταγή. Λατρεύω τα κρεμμύδια, και θα την δοκιμάσω σίγουρα. Μπράβο, Μαργαρίτα.....
 
Rebekka
2. 25-05-2010 20:31
 
Τρελαίνομαι για onion rings αλλά όσες φορές τα έφτιαξα ήταν αποτυχία καθώς ο χυλός έφυγε από τα κρεμμύδια και έγινε το τηγάνι άστα.... Μάλλον επειδή δεν χρησιμοποίησα κορν φλαουρ. Θα δοκιμάσω και έτσι και θα σου πω νεότερα.
 
vago
3. 25-05-2010 20:45
 
ποπο!!! γιαμ!
 
sinfulsonia
4. 26-05-2010 08:09
 
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με τη Βάγγο, έχω. Θα δοκιμαστούν το συντομότερο :zzz
 
Flora
5. 26-05-2010 10:44
 
Κοριτσια και σε αυτα φευγει λιγος χυλος μεσα στο τηγανι.Ενταξει χυλος ειναι δε μπορει να κατσει ολος πανω.Αλλά αν ειναι καυτο το λαδι τηγανιζεται πολυ γρηγορα. 
Καλη επιτυχια!
 
margarita79
6. 26-05-2010 13:14
 
ευχαριστώ για την συνατγή της sauce :) θα δοκιμαστεί άμεσα γιατί σήμερα έχω φτιάξει κοτόπουλο.
 
Lydia
7. 26-05-2010 13:16
 
Τέλειο!!! Το καλό με τις συνταγές σου Μάρτζι είναι, ότι τις περισσότερες φορές μου δίνουν ιδέες για το βραδινό! 
Το βράδυ λοιπόν, θα δοκιμαστούν για να συνοδέψουν μπιφτέκια ψητά!
 
Mary
8. 26-05-2010 14:22
 
Αχ ρε μαργαριτα τι μας κανεις. :)
 
anna9
9. 26-05-2010 22:25
 
Λατρεμένο! 
Και η σάλτσα είμαι σίγουρη θα είναι τέλεια! 
:)
 
lovestars
10. 27-05-2010 13:13
 
O άντρας μου τρελαίνεται για αυτή την λιχουδιά και είμαι σίγουρη οτι θα το (εκ) τιμήσει δεόντος. Μπράβο Μάρτζι
 
mariaZ
11. 27-05-2010 15:43
 
Τα δοκιμάσαμε χθες το βράδυ... Και για να μη βλέπετε φωτο-ντοκουμέντο, θα πει ότι δεν έμεινε ούτε δείγμα... :( Θα τα ξανακάνω σύντομα, αλλά θα φροντίσω να μην είναι τα αρσενικά στο σπίτι... :p
 
Mary
12. 27-05-2010 15:47
 
Μπραβο Μαιρη!Φτιαξε και μια τηγανια μονο για τις γυναικες! :grin
 
margarita79
13. 27-05-2010 19:47
 
Τέλειο Μαργαρίτα! Θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία.
 
voula

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Δευτέρα, 24/05/10 )