Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τηγανίσουμε τα κολοκυθάκια και οι περισσότεροι είναι νόστιμοι. Υπάρχει όμως και αυτός ο τρόπος που πιστέψτε με γίνονται πολύ ωραία.
Διαδικασία : - Κόβουμε τα κολοκυθάκι και σε ένα βαθύ πιάτο χτυπάμε ένα αυγό με λίγη μπίρα αλάτι και προσθέτουμε σιγά σιγά αλεύρι μέχρι να γίνει ένας χυλός.(κουρκούτι)
- Βουτάμε τα κολοκυθάκια στο υλικό που κάναμε και μετά στο τηγάνι.
Για το σερβίρισμα, προτιμώ λίγο στραγγιστό με αλάτι, ελαιόλαδο και σκόρδο και από πάνω λίγο άνηθο. Ένα ορεκτικό που συνοδεύεται με καλό ούζο ή τσίπουρο και βέβαια με καλή παρέα. Καλή σας όρεξη Προσθήκη ως Αγαπημένο (16) | Εμφανίσεις: 14974 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |