Εύκολη,νόστιμη και εντυπωσιακή!!! Υλικά - 1 παντεσπάνι έτοιμο εμπορίουγια τσέρκι Νο.24
- 3-4 κ.σ maso merenda
- 1 σφηνακι κονιακ
- 1 μορφατ χτυπημενο σε σαντιγι
- 1 κ.σ αχνη ζάχαρη
- 1 βανιλια
- 1 μικρο κουτάκι πουρακια σπασμενα για τη διακοσμηση
- Μπισκοτακια γλωσσες για τη διακόσμηση(περιπου 15 τεμχ)
Για το παγωτό πραλίνα - 1 ζαχαρουχο γαλα
- 1 μορφατ
- 3-4 κ.σ maso merenda
- 3 κ.σ κακαο σκονη
Εκτέλεση - Βαζουμε πανω σε μια πιατελα μεσα σε ενα τσερκι το παντεσπανι.
- Διαλυουμε σε ενα μπρικι το κονιακ με τη μερεντα και ζεσταινουμε ελαφρα μεχρι να εχουμε ενα ρευστο μειγμα.
- Απλωνουμε το μειγμα μερεντας πανω στο παντεσπανι
- Χτυπαμε στο μιξερ τα υλικα για το παγωτο μεχρι να εχουμε ενα αφρατο μειγμα που κανει κυματακια.
- Αδειαζουμε το παγωτο πανω απο το παντεσπανι και το βαζουμε καταψυξη.
- Μετα απο 2 ωρες και εφοσον εχουμε ενα σταθερο παγωτο (οχι εντελως παγωμενο) το βγαζουμε και απλωνουμε τη σαντιγυ.
- Στολιζουμε στα πλαινα με τα μπισκοτακια, πασπαλιζουμε τα σπασμενα πουρακια και ξαναβαζουμε καταψυξη να παγωσει καλα.
Η τούρτα παγωτό μας είναι έτοιμη!!!! Προσθήκη ως Αγαπημένο (25) | Εμφανίσεις: 19499 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |