Οι περισσότεροι από εσας ίσως γνωρίζουν τον τρόπο αυτό που γίνετε το αλεύρωμα, όμως μπορεί να υπάρχουν αναγνώστες της ιστοσελίδας που να μην τον γνωρίζουν. Έτσι λοιπόν..... Ξεχάστε το αλεύρι στο πιάτο !! Τώρα υπάρχει η σακούλα !- Βάζετε αλεύρι σε μια κοινή σακούλα απο τα σούπερ μάρκετ (συνήθως αυτή από το τμήμα μαναβικής που είναι μικρή και μαλακή)
- Ρίχνετε μέσα ότι θέλετε να αλευρώσετε όπως καλαμαράκια, ψάρια κολοκυθάκια κ .α. και ανακατεύετε κουνώντας την σακούλα
Έτσι γίνετε καλό και ομοιόμορφο αλεύρωμα και μάλιστα γρήγορο και καθαρό για την κουζίνα και το λίγο αλεύρι που περισσεύει το πετάτε μαζί με την σακούλα. Και όλα Ο.Κ. Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 11245 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |