Σελίδα 2 από 2 Υλικά - 1 κονσέρβα σαντιγί morfat creamy
- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 2 βανίλιες
- 1 πακέτο μπισκότα Oreo
Εκτέλεση - Ξεκινάμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα να κτυπάει το μορφατ και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ρίχνουμε τις βανίλιες.
- Αφήνουμε να χτυπηθεί στη δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά μέχρι το μείγμα να κάνει κυματάκια.
- Σπάμε με το χερι μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
Χρειάζεται να μείνει μια νύχτα στην κατάψυξη για να σφίξει αλλά δε χρειάζεται χτύπημα στο ενδιάμεσο. Καλή Επιτυχία!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (39) | Εμφανίσεις: 25193 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.
|