Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Παγωτό Oreo Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 15
Έχει υποβληθεί από margarita79   
Τρίτη, 31/08/10
Ευρετήριο άρθρου
Παγωτό Oreo
Σελίδα 2
img_2561_420
Υλικά
  • 1 κονσέρβα σαντιγί morfat creamy
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 2 βανίλιες
  • 1 πακέτο μπισκότα Oreo
Εκτέλεση
  • Ξεκινάμε το μίξερ στη χαμηλή ταχύτητα να κτυπάει το μορφατ και σιγά σιγά προσθέτουμε το ζαχαρούχο και ρίχνουμε τις βανίλιες.
  • Αφήνουμε να χτυπηθεί στη δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά μέχρι το μείγμα να κάνει κυματάκια.
  • Σπάμε με το χερι μας τα μπισκότα και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το μπολ στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
img_2558_420

Χρειάζεται να μείνει μια νύχτα στην κατάψυξη για να σφίξει αλλά δε χρειάζεται χτύπημα στο ενδιάμεσο.

Καλή Επιτυχία!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (39) | Εμφανίσεις: 25193
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (19)
16. 13-05-2011 14:53
 
Thnak you! :zzz
 
margarita79
17. 23-05-2011 16:48
 
Μπράβο πολύ ωραία συνταγή,πανεύκολη και νόστιμη :)Μόνο που μου βγήκε λίγο πιο γλυκιά για τα γούστα μου(μιλάω και για το λευκό μείγμα χωρίς τα ορέο).Καμιά ιδέα για να βγει λιγότερο γλυκό?Σκέφτηκα αντί για ολόκληρο ζαχαρούχο να βάλω μισό και μισό εβαπορέ ή αλλιώς 2 μόρφατ με ένα ζαχαρούχο.Ποια είναι η γνώμη σας?
 
matizaki29
18. 23-05-2011 17:00
 
Χαιρομαι που σου αρεσε!!! 
Οχι δεν μπορεις να αντικαταστησεις τιποτα..ειναι ενα παγωτο που δε θελει ενδιαμεσο χτυπημα αν βαλεις εβαπορε θα κανει κρυσταλλακια, αν παλι βαλεις παρπανω μορφατ θα γινει πολυ λιπαρο σαν παγωμενη σαντιγυ.Δε ξερω τι ζαχαρουχο εβαλες αλλα δοκιμασε το Βλαχας ειναι λιγο πιο αγλυκο απο τα υπολοιπα.Επισης μπορεις να σπασεις τη γλυκα με κακα και να το κανεις σοκολατενιο ή να βαλεις λιγο νες καφε και να το κανεις μοκα.
 
margarita79
19. 23-05-2011 17:41
 
Το νουνού έβαλα για ζαχαρούχο, θα το δοκιμάσω και με το βλάχας ευχαριστώ!!
 
matizaki29

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.



Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 02/09/10 )