Επιλογές μελών
Σάββατο, 27/04/24
Βασικό Μενού
Αρχική Συνταγές μελών Μαγειρική - Ψάρια και θαλασσινά Χταπόδι τουρσί σε γυάλα
Χταπόδι τουρσί σε γυάλα |
Έχει υποβληθεί από ahina | ||||||||||||||||||||||||||||
Τετάρτη, 08/09/10 | ||||||||||||||||||||||||||||
Η καλυτερη εποχη να αγοραζετε χταποδια και να τα κρατατε στον καταψυκτη σας ειναι ο Απριλιος και ο Μάιος γιατι τοτε δεν εχουν αυτη την τρυπουλα στο κεντρο του πλοκαμιου και εχουν την καλυτερη γευση, τελος παντων ομως οποτε και να το πετυχετε φρεσκο νοστιμο ειναι! Υλικα
Εκτέλεση
Το αφηνουμε περιπου 20 μερες Ανοιξτε και δοκιμαστε το. Αν ειναι μαλακο ειναι ετοιμο αλλιως το αφηνετε παραπανω. Προσθήκη ως Αγαπημένο (2) | Εμφανίσεις: 14940 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. |
||||||||||||||||||||||||||||
Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 10/09/10 ) |
Σας προτείνουμε :
|
|
Συζητήσεις
- Τι θα φάμε σήμερα 25/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 19/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 15/04/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 14/03/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 05/01/2024
- Τι θα φάμε σήμερα 26/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 06/10/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 28/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 10/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 05/09/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 25/08/2023
- Τι θα φάμε σήμερα 23/08/2023