Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Τρουφάκια Νο.10 Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από conan30   
Σάββατο, 09/10/10

img_1005_420
Δεν μπορειτε να φατε μονο ενα
..

Υλικα (18-20 κομματια)
  • 200 γρ κουβερτουρα
  • 200 ml κρεμα γαλακτος
  • 1/2 ποτηρι νερου ζαχαρη αχνη
  • 3 κ.σουπας λικερ της αρεσκειας σας.. εγω εβαλα αμαρετο
  • 2 χουφτες καρυδια χοντροκομμενα
  • 2 χουφτες φουντουκια χοντροκομμενα
  • Τρουφα ή ξηρους καρπους για το πασπαλισμα
  • 1/2 πακετο μπισκοτα τριμμενα πτι-μπερ
Εκτελεση
  • Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε την κρεμα γαλακτος να ζεσταθει παντα σε χαμηλη θερμοκρασια, ριχνουμε την κουβερτουρα και ανακατευουμε να λιωσει.
  • Τα κατεβαζουμε απο την φωτια και ριχνουμε την ζαχαρη αχνη, ανακατευουμε, στη συνεχεια ρίχνουμε τους ξηρους καρπους, και τελος τα μπισκοτα.
  • Τα ανακατευουμε καλα, και βλεπουμε οτι εχει γινει ενας πηχτος χυλος.
  • Τα αφηνουμε λιγο να κρυωσουν, και μετα τα βαζουμε στο ψυγειο 1/2 με 3 τεταρτα της ωρας, ωστε να μπορεσουμε να τα πλασουμε στρογγυλα μπαλακια.
  • Αφου εχουν ηδη κρυωσει, τα πλαθουμε μπαλακια και τα πασπαλιζουμε με τρουφα σοκολατας ή χρωματιστη, καθως επισης τα πασπαλιζουμε με τριμμενους ξηρους καρπους ή κουβερτουρα σε νυφαδες.

Τα διατηρουμε στο ψυγειο μας.

Καλη επιτυχια!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 9194
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 13-10-2010 14:21
 
Τι εικονα ειναι αυτη.SUPER :) Θελω κ εγω :cry
 
anna9
2. 15-10-2010 18:36
 
Δεν ειναι μονο η Εικονα...Η Γευση τους ειναι ακομα καλυτερη απο την εικονα,πιστεψε με!!!
 
conan30
3. 16-10-2010 21:15
 
Τα εχετε φτιαξει παρα πολυ εντυπωσιακα.Για τη γευση ειμαι σιγουρη!Και απο οτι βλεπω δεν εχετε και βουτυρα...Καλο αυτο!
 
margarita79
4. 02-01-2012 22:56
 
Έκανα λογαριασμό στο σάιτ μόνο και μόνο για να σου δώσω συγχαρητήρια για αυτή την υπέροχη συνταγή!! Τα τρουφάκια έγιναν τέλεια, καλύτερα και από ζαχαροπλαστείου και όλοι μου έδιναν συγχαρητήρια. Αυτή τη συνταγή θα κάνω πλέον, σε ευχαριστώ πολύ! :) :)
 
annoulitsa

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/10/10 )