Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Κοτόπουλο του Κυνηγού Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 2
Έχει υποβληθεί από conan30   
Τρίτη, 12/10/10
kot_kin_420
Υλικά
  • 1 κοτοπουλο
  • 1 κ.σουπας carino
  • λιγο θυμαρι
  • 2 κ.σουπας βουτυρο
  • 3 κρεμμυδια ψιλοκομμενα
  • 1 μικρη κονσερβα μανιταρια ψιλοκομμενα
  • 3 γινωμενες ντοματες ή 1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
  • 1κ.γλυκου ζαχαρη
  • 2 κ.σουπας χυμο λεμονιου
  • λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο για πασπαλισμα
  • αλατι-πιπερι
Εκτέλεση
  • Αφου κοψουμε σε μεριδες το κοτοπουλο,το πλενουμε καλα
  • Σε ενα ταψακι βαζουμε λιγο αλευρι, ριχνουμε μεσα το carino,το θυμαρι, ανακατευουμε και αλευρωνουμε καλα τις μεριδες του κοτοπουλου.
  • Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βουτυρο να ζεσταθει, ριχνουμε το κοτοπουλο και το σωταρουμε πολυ καλα μεχρι να ροδισει.
  • Στη συνεχεια, ριχνουμε το κρεμμυδι, τα μανιταρια και τα σωταρουμε τωρα ολα τα υλικα μαζι καλα.
  • Κατοπιν ριχνουμε τις ντοματες, την ζαχαρη, τον χυμο λεμονιου, το πιπερι και συμπληρωνουμε ζεστο νερακι για να μην χαθει η βραση του φαγητου. Το σκεπαζουμε και το αφηνουμε να σιγοβρασει 1 ωρα περιπου μεχρι να μεινει με την σαλτσουλα του.

Το συνοδευουμε με ασπρο ρυζακι, πατατουλες τηγανιτες, ακομα με πουρε ή μακαρονια.

 Οταν σερβιρουμε πασπαλιζουμε επανω στο κοτοπουλο ψιλοκομμενο μαιντανο.

Καλή επιτυχία !!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (3) | Εμφανίσεις: 6006
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/10/10 )

Σας προτείνουμε :

Συνταγές μαγειρικής στο facebookΣυνταγές μαγειρικής στο twitterΣυνταγές μαγειρικής στο youtubeΣυνταγές μαγειρικής rss newsGreekMasa - Forum rss news
Το Top στην φιλοξενία
Προτεινόμενος πλοηγός