Έχει υποβληθεί από conan30
|
Δευτέρα, 18/10/10 |
Υλικα - 1 φαρινα
- 1 κ.γλυκου μπαιϊκιν παουντερ
- 5 φετες ζαμπον ή παριζα
- 8 φετες μπεικον
- 10 ελιες μαυρες κομμενες σε ροδελες
- 3 μισες πιπεριες (πρασινη, κιτρινη, πορτοκαλι ή κοκκινη) κομμενες σε μικρα κυβακια
- 1 κουπα τριμμενο κασερι
- 1 κουπα τριμμενο γκουντα
- 1 κουπα τριμμενο πεκορινο
- 1/2 κουπα τριμμενη φετα
- 4 αυγα
- 1 μικρο κρεμμυδι ψιλοκομμενο σε μικρους κυβους
- 300 ml κρεμα γαλακτος
- 100 γρ βουτυρο
- λιγο αλατι
- λιγο πιπερι
- λιγη παπρικα
- λιγο λαδι για το τηγανι
Εκτελεση - Σε ενα τηγανακι βαζουμε ελαχιστο λαδακι και σωταρουμε ελαφρα κρεμμυδι, πιπεριες, ζαμπον, μπεικον και ελιτσες, σε χαμηλη φωτια ισα να μαραθουν και να καπνιστουν ολα τα υλικα απο το μπεικον.
- Στην συνεχεια ριχνουμε πιπερακι, παπρικα, τα ανακατευουμε καλα, τα αποσυρουμε απο την φωτια και τα αφηνουμε στην ακρη.
- Στο μιξερ τωρα χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει, στην συνεχεια ριχνουμε τα αυγα και τελος το αλευρι με μπαιικιν, διαδοχικα με την κρεμα γαλακτος.
- Αφου χτυπηθουν καλα, σταματαμε το χτυπημα και ριχνουμε τα υλικα που ειχαμε σωταρει στο τηγανι, ριχνουμε και λιγο αλατι, ανακατευουμε, και τελος ριχνουμε τα τυρια μας.
- Ανακατευουμε ξανα και βαζουμε το υλικο μας σε μια μακροστενη και βουτυρωμενη φορμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 ωρα.
Καλη επιτυχια!!! http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.com Προσθήκη ως Αγαπημένο (10) | Εμφανίσεις: 5128 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |
Τελευταία ενημέρωση ( Κυριακή, 17/10/10 )
|