Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μπριζόλες αλα Χασάπα Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 0
Έχει υποβληθεί από conan30   
Κυριακή, 31/10/10
7_420_01

Προκειται για μια νοστιμη παραλαγη απο τον κλασσικο τροπο μαγειρεματος. Φανταστειτε οτι ολα τα υλικα που μπαινουν πανω απο τις μπριζολες ποτιζουν και αρωματιζουν το κρεας με αποτελεσμα που θα σας ενθουσιασει. Δοκιμαστε το και θα με θυμηθειτε!!

Υλικα:
  • Οσες μπριζολες θελετε (χοιρινες η μοσχαρισιες αναλογα τα ατομα)
  • τυρι του τοστ
  • φρεσκιες τοματες
  • πρασινες πιπεριες
  • κρεμμυδια ξερα (προεραιτικα)
  • τυρι φετα(προεραιτικα)
  • αλατι-πιπερι-ριγανη-θυμαρι
  • λαδι
Εκτελεση:
  • Πλενουμε καλα τις μπιζολες μας και τις τοποθετουμε με τη σειρα πανω στο ταψι μας.
  • Ριχνουμε αλατι-πιπερι-ριγανη-θυμαρι (οσο νομιζουμε εμεις, αναλογα το γουστο μας).
  • Τοποθετουμε σε καθε μπριζολα απο 1 φετα τυρι του τοστ.
  • Κοβουμε τις τοματες σε ροδελλες και σκεπαζουμε την καθε μπριζολα.
  • Κοβουμε τις πιπεριες σε πολυ λεπτα μπαστουνακια και τις απλωνουμε πανω απο τις μπριζολες.

Αν θελουμε κοβουμε το κρεμμυδι οπως το κοβουμε στη σαλατα και το μοιραζουμε στις μπριζολες.

xasapa_420

Αν θελουμε κανουμε τη φετα τριμματα και τη μοιραζουμε κι αυτην πανω στις μπριζολες.

  • Ριχνουμε επιπλεον λιγη ριγανη και θυμαρι.
  • Τελειωνοντας βαζουμε λιγο λαδακι και νερο στην ακρη του ταψιου.
  • Ψηνουμε στους 180-200 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο για περιπου 1 ωρα.

 Δεν γυριζουμε καθολου τις μπριζολες καθ ολη τη διαρκεια του ψησιματος.

Καλη επιτυχια!!!


Προσθήκη ως Αγαπημένο (8) | Εμφανίσεις: 9579
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (3)
1. 03-11-2010 17:40
 
Καταπληκτικό και αγαπημένος τρόπος μαγειρέματος (εκτιμώ ιδιαίτερα τις συνταγές που απλά βάζεις τα υλικά και γίνονται!! :roll ) :zzz :zzz
 
mariaZ
2. 05-11-2010 18:04
 
Μμμ, πολύ ωραίες ακούγονται και εξαιρετικά εύκολες! 
Θα προτιμήσω όμως ένα ωραίο, πικάντικο, καπνιστό τυράκι από αυτό του τοστ.
 
Flora
3. 06-11-2010 08:15
 
Τί καλά! Έχω όλα τα υλικά έτοιμα στο ψυγείο...... Ετσι κι αλλιώς, μπριζόλες θα τρώγαμε σήμερα... Φαντάζεστε το πως θα τις φτιάξω, ε?
 
REBEKKA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Τετάρτη, 03/11/10 )