Υλικά - Ζαμπόν
- Φέτα
- Μπεσαμελ
- αλεύρι
- αυγό
- γαλέτα
Εκτέλεση - Ανάλογα την ποσότητα χρειαζόμαστε και τα ανάλογα υλικά δηλ ανάλογα πόσα τεμάχια θέλουμε, ανακατεύουμε μπεσαμ με φέτα (η μπεσαμελ να είναι αρκετά σφιχτή)
- βάζουμε μια κουταλιά σε κάθε φέτα ζαμπόν και τυλίγουμε σε πουράκι
- Παναρουμε σε αλεύρι – αυγό- γαλέτα και τα αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν
- Τηγανίζουμε σε καυτό λαδί μέχρι να ροδίσουν
Τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί Προσθήκη ως Αγαπημένο (4) | Εμφανίσεις: 9129 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |