Τα παιδιά μου τρελαίνονται και κόψαμε και τα κρουασάν απ΄έξω που μου ζητούσαν συνέχεια. Υλικά - 1 πακέτο σφολιάτα
- 1 φλ. πραλίνα φουντουκιού
- 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη
- 2 ασπράδια ελαφρά χτυπημένα
- 1/3 φλ. ζάχαρη
Εκτέλεση - Παίρνουμε ένα φύλλο σφολιάτας και το χωρίζουμε σε τέσσερα κομμάτια. Και κάθε κομμάτι σε 2 μέρη διαγώνια.
- Αλείφουμε κάθε κομμάτι σφολιάτας με λίγο ασπραδι και πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη. Μετά βάζουμε μια κουταλιά πραλίνα και λίγη κουβερτούρα (στη φαρδιά πλευρά του κάθε τριγώνου) και τυλίγουμε. Γυρίζουμε τις άκρες προς τα μέσα και βάζουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει χαρτί ψησίματος. Αλείφουμε με το ασπράδι που μας έμενε και πασπαλίζουμε με ζάχαρη.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.
Η συνταγή ήταν σε συσκευασία σφολιάτας Κανάκι Προσθήκη ως Αγαπημένο (35) | Εμφανίσεις: 21499 Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)
Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε. |