Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Κρέατα arrow Σνίτσελ χοιρινό γεμιστό
Σνίτσελ χοιρινό γεμιστό Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 4
Έχει υποβληθεί από voula   
Κυριακή, 12/12/10
p1000808_420
Υλικά 
  • 2 σνίτσελ χοιρινά
  • 1 αβγό
  • 3 κουτ. σουπας γαλα
  • αλεύρι, φρυγανιά
  • 2 φέτες ζαμπόν
  • 2 φέτες gouga
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
  • 2 κουτ. σουπας παρμεζάνα τριμμένη (προαιρετικά)
  • Λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση

p1000797_420

p1000799_420
p1000806_420
  • Πλένουμε το σνίτσελ. Τους βάζουμε αλάτι , πιπέρι και λίγη ρίγανη.
  • Βάζουμε σε κάθε σνίτσελ από τη στενή πλευρά του μια φέτα ζαμπόν και μια φέτα τυρί και κλείνουμε.
  • Τα περνάμε, πρώτα από τ΄ αλεύρι  μετά από τ΄ αυγό ελαφρα χτυπημενο μαζι με το γαλα)και τέλος από τη φρυγανιά, ανακατεμενη με την παρμεζανα
  • Τα βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου να σφίξει το πανάρισμα και τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά έως ότου ροδοκοκκινίσουν.

Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρύζι.

Αν τα σνίτσελ μας είναι μικρά βάζουμε ένα κάτω  τα υλικά μας στη μέση και πάνω ένα ακόμα και κλείνουμε πατώντας τις άκρες καλά.

Αν έχετε να κάνετε πολλά σνίτσελ μπορείτε να τα ροδίσετε ελαφρά στο τηγάνι και μετά να τα βάλετε σε ταψάκι στο φούρνο και να τα ψήσετε για 15 λεπτά στους 200 βαθμούς

 Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε και κοτόπουλο.

Καλή επιτυχία


Προσθήκη ως Αγαπημένο (9) | Εμφανίσεις: 19789
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (4)
1. 16-12-2010 09:55
 
Μμμμμ, πολύ το λαχτάρισα αυτό το σνίτσελ :zzz  
Θα το φτιάξουμε λίαν συντόμως ;)
 
Flora
2. 16-12-2010 14:33
 
Εισαι και πολυ μαγειρισσα
 
anna9
3. 18-12-2010 08:27
 
Περιττό να σου πω ότι πήγα και πήρα σνίτσελ για άμεση εκτέλεση ! Ελπίζω μόνο να μη μου ανοίξουν και χυθεί το τυρί.
 
vago
4. 20-12-2010 16:18
 
Καλα πηγα και εγω αρων αρων και πηρα σνιτσελ να τα κανω σημερα!!Μας αρεσει πολυ αυτο το φαγητο! Μπραβο Βουλα!!
 
margarita79

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 16/12/10 )