Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Δεν έχετε λογαριασμό ακόμα; Εγγραφή
Αρχική arrow Συνταγές μελών arrow Μαγειρική - Τοπικές συνταγές arrow Κουβαρίνια (από τα Ανω Λεχώνια του Πηλίου)
Κουβαρίνια (από τα Ανω Λεχώνια του Πηλίου) Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 3
Έχει υποβληθεί από pastaflora   
Κυριακή, 09/01/11
Υλικά:
  • Κοιλίτσες αρνίσιες ή κατσικίσιες
  • Μαϊντανός
  • Αλάτι, Πιπέρι
  • Σάλτσα τομάτας (πελτές)
  • Σκόρδο, Κρεμμύδι
  • Λάδι
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε και κόβουμε ψιλές-ψιλές τις κοιλίτσες.
  • Βάζουμε όλα τα υλικά (αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, κρεμμύδι και τις ψιλοκομμένες κοιλίτσες) εκτός από τη σάλτσα, και τα ανακατεύουμε όλα μαζί με λίγο λάδι στο τηγάνι.
  • Αφού τα ανακατέψουμε, απλώνουμε κάποιες απ’ τις κοιλίτσες που αφήσαμε και δεν ψιλοκόψαμε, και τις γεμίζουμε με τη γέμιση δηλαδή με τα ανακατεμένα υλικά. Τις τυλίγουμε καλά γύρω και με μια βελόνα τις ράβουμε καλά.
  • Αφού τις ράψουμε για να μη χυθεί η γέμιση, τις βάζουμε στην κατσαρόλα με τη σάλτσα (νερό, πελτές, λάδι) και τις βράζουμε λίγο. Αφού βραστούν, μπορούμε να τις βάλουμε στο φούρνο λίγο, για να πάρουν χρώμα.
Τότε  έτοιμες πια,  είν’ ένας πολύ καλός μεζές!
Προσθήκη ως Αγαπημένο (1) | Εμφανίσεις: 4148
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Πέμπτη, 13/01/11 )