Επιλογές μελών

Όνομα Χρήστη

Κωδικός Πρόσβασης

Να με θυμάσαι
Υπενθύμιση Κωδικού Πρόσβασης;
Μελολευριά Εκτύπωση
AddThis Social Bookmark Button
Αξιολόγηση χρήστη: / 1
Έχει υποβληθεί από petalouditsa   
Δευτέρα, 10/01/11

Μια διαφορετική συνταγή από την συνηθισμένη μας μουσταλευριά για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο και πολύ γευστικό και για όσους προτιμάμε το μέλι όπως εγώ από τον μούστο..!!

Υλικά
  • 4 ποτ.νερο
  • 1 ποτ. μελι
  • 1 βιταμ (το τσιγαρίζουμε)
  • 1 αλεύρι (400γρ.)
  • Καρύδια, σταφίδες, αμύγδαλα για γέμιση
Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε τα 4 ποτ. νερο σε μια κατσαρόλα να βράσει και έπειτα ρίχνουμε το μέλι και το αφήνουμε μέχρι να λιώσει και να γίνει ένα μίγμα με το νερο.
  • Έπειτα σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το βιταμ προσθέτοντας το αλεύρι και ανακατεύουμε μαζί.
  • Μόλις τσιγαριστεί το προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το νερο και το μέλι να γίνει ένα μείγμα, ρίχνουμε την γέμιση και το αδειάζουμε σε μικρά μπολάκια να κρυώσει.

Προσθήκη ως Αγαπημένο (5) | Εμφανίσεις: 4404
Εκτύπωση (χωρίς σχόλια) | Εκτύπωση (χωρίς φωτογραφίες και σχόλια)

Σχόλια (5)
1. 15-01-2011 16:19
 
μμμμ!!!! petalouditsa ακούγετε νόστιμο 
αντί για βιτάμ μπορούμε να βάλουμε λάδι?
 
voulaskl
2. 16-01-2011 01:48
 
voulaskl den to exw kanei pote me ladi alla egw pantws vazw to bitam light gia na glitwsw kai thermides :)
 
petalouditsa
3. 16-01-2011 02:28
 
αυτο πρεπει να ειναι πεντανοστιμο και πολυ θρεπτικο για τα παιδια!!μπραβο σου!
 
margarita79
4. 16-01-2011 11:52
 
Πολύ ενδιαφέρουσα συνταγή. Δεν την είχα ξανακούσει τη Μελολευριά. Συμφωνώ με τη Μαργαρίτα. Είναι πολύ θρεπτικό.
 
voula
5. 17-01-2011 04:02
 
κοριτσια ειναι δικη μου επινοηση λογω του οτι δεν μου αρεσει ο μουστος καθολου και ηθελα να κανω κατι υγιεινο και με συστατικα που μας αρεσουν και ετσι βρηκα το αποτελεσμα της μελλολευριας.. :) Σας ευχαριστω και ελπιζω να σας αρεσει οπωσ και εμας.
 
PETALOUDITSA

Αν θέλετε να σχολιάσετε αυτή τη δημοσίευση, πρέπει να εγγραφείτε πρώτα.
Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν ένα σχόλιο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε.

Τελευταία ενημέρωση ( Παρασκευή, 14/01/11 )